skip to Main Content
0497- 382761 info@gasterijdendis.nl

OVER DEN DIS MAAK KENNIS MET ONS

Den Dis: Gezond, snel en lekker!

Op 1 september 2018 ben ik de trotse eigenaar geworden van Gasterij Den Dis in Bladel. Vol trots heb ik, Sharon de Waal, Gasterij Den Dis over kunnen nemen van Jack Heijkoop die na precies 20 jaar een andere weg in slaat.

Natuurlijk ben ik een bekend gezicht, want ik heb 13 jaar met veel plezier gewerkt bij Den Dis. Dit mooie bedrijf overnemen stemt mij dan ook zeer trots. In alle jaren is er heel veel veranderd en gebeurd. Zo zijn we van een klassieke cafetaria met broodjes getransformeerd naar een lunchroom met veel authentieke gerechten die alleen wij serveren. Denk eens aan de Take-Dis, Pane-Tuna, Dis wrap en alle gezonde en biologische Bammetjes.

En overal verkrijgbaar maar onze echte hardloper, de lekkerste carpaccio van heel Nederland! Gelukkig zetten we die traditie voort en zullen we in de loop van de komende tijd ook nog de evolutie verder doorvoeren. Alles laten wat goed is, maar eventueel veranderen om het nog lekkerder en gezonder te maken.

Alle vertrouwde en nieuwe gezichten zullen met veel enthousiasme uw vragen beantwoorden. En hopelijk heb ik zelf even de tijd om een praatje te maken. Zo niet dan sta ik met mijn handen achter de balie 😉 Een handdruk, zit er dan uit hygienisch oogpunt niet in, maar een praatje moet kunnen. Met betrekking tot catering helpt TrenTs u graag verder. Tot snel, Sharon!

Back To Top