Skip to content
0497- 382761 info@gasterijdendis.nl

Den Dis: Gezond, snel en lekker!

Op 1 september 2018 ben ik de trotse eigenaar geworden van Gasterij Den Dis in Bladel. Vol trots heb ik, Sharon de Waal, Gasterij Den Dis over kunnen, een plek waar ik hiervoor al 13 jaar met veel plezier werkzaam was.

Bij ons vindt u de lekkerste broodjes van Bladel! Met een ruim assortiment aan lunchgerechten hopen we u te verrassen met een heerlijke lunch. Door gebruik te maken van biologische streekproducten garanderen we u van de beste kwaliteit op uw bord.

En overal verkrijgbaar maar onze echte hardloper, de lekkerste carpaccio van heel Nederland! Gelukkig zetten we die traditie voort en zullen we in de loop van de komende tijd ook nog de evolutie verder doorvoeren. Alles laten wat goed is, maar eventueel veranderen om het nog lekkerder en gezonder te maken.

Wist u dat we de Steak-it-Easy en de Dis Veggie serveren op een huisgemaakte pesto-spelt bol? De Dis Veggie is onlangs bekroond tot Lekkerste Lunchroom Broodje van 2021!

Bij ons staat gastvrijheid hoog in het vaandel en denken daarom ook graag met u mee. Heeft u een allergie of een speciaal verzoek met betrekking tot uw lunch? Laat het ons weten, dan maken we er samen iets moois van!

Groetjes Sharon en Team Den Dis

Back To Top